Sverige
Ett hus från oss finns i Luleå, Östersund, Kläppen, Sandviken, Uppsala, Sigtuna, Kragstalund, Täby, Ella Gård, Näsbypark, Djursholm, Edsviken, Barkarby, Silverdal, Övre Järva, Södra Ängby, Höglandet, Bromma, Lidingö, Espoo, Stockholm, Hägersten, Stora Essingen, Liljeholmen, Enskede, Gubbängen, Bandhagen, Tyresö, Gustavsberg, Saltsjö-Boo, Saltsjö-Duvnäs, Stavsnäs, Ingarö, Muskö, Tullinge, Eskilstuna, Enköping, Västerås, Barkarö, Örebro, Nyköping, Linköping, Jönköping, Gnosjö, Öland, Klagshamn, Limhamn, Lund, Höganäs, Bjärred, Båstad, Tylösand, Borås, Billdal, Partille, Hovås, Torslanda, Kungälv, Karlsborg, Oslo...

Galleri

Leverans - Kontakt


Trädgårdshus i vårt land.

Vi vill gärna visa några av de trädgårdshus som levererats under de senaste åren.
 

 
Lekstuga på Lidingö.
I Näsby Park finns en cool Lekstuga Funkis.
 

På Lidingö är två små damer glada, lyckliga och stolta ägare till en lekstuga i funkisstil. Panel målad med Beckers nr 522 och fönsterdetaljer i Stockholms-vit.

 
Här är storasyster chef i lekstugan.

I Kragstalund står det en Lekstuga Funkis målad i vitt.

 
Bod i Kragstalund
I Enköping har man ett litet pepparkakshus.   Förrådet F8 med isolerad dörr och extra fönster. Förrådet står i Kragstalund. Snygg och stadig trappa i impregnerat trä går att beställa från oss.
 
Ett snyggt förråd med stående panel. Förrådet har två utrymmen som är tre kvm vardera. Panel är samma som på boningshuset. Modellen är F6 med stående panel, inga vindskivor och dörrfoder för att match det stora huset.
 

En F15 utan vindskivor. Boden är inredd med vedförråd, en mellandel för trädgårdsutrustning och till höger en snickarboa. Bra ljusinsläpp med de extra fönstrena.

Friggebod
 
Svart friggebod
F6 i Södra Ängby.

 

I Saltsjö-Boo finns en F8 i svart. Målad i svart Faluröd.

 

F10 i Kragstalund

 
I Ella Gård i Täby, boden F8 med dubbeldörr och färgsatt i en kombination vanlig i Södermanland.
 
F8 med vedförvaring där dörren är dold i panelen.    
 

Bod i Silverdal

Förrådet F8 i Bjärred. Målad i svart med ljusblå dörr.   I Silverdal står en F8 med dubbeldörr. Förrådet målat i samma färgsättning som de omgivande bostadshusen.
Förråd med trappa
 

Bod på Öland.

F8 i Västerås. Trappa går att beställa av mig.
 

Boden F8 passar även utanför Stockholm, här på Öland med en färgsättning som stämmer väl överens med de omgivande byggnaderna. Förrådet är extrautrustad med ett runt fönster på gaveln och vedförvaring på höger gaveln. Galvad takplåt för att matcha boningshusets plåtdetaljer.

Förråd i Enskededalen.
   

I Enskededalen står denna vitmålade F8. På kvällen förhöjs stämningen i trädgården med halogenlampor som belyser förrådet.

 

 

 


Galleri

Leverans - Kontakt


© Trädgårdshus 1 Stockholm AB (www.tradgardshus.se www.smahus.se) 2017